Termeni si conditii

 1. Utilizarea site-ului

  WWW.PHONICO.RO este parte a firmei GSM COMPANY SERV IMPEX SRL cu sediul social in MUNICIPIUL BUCUREŞTI, SECTOR 1, STR. BACULUI, NR.78, CAM. 4, având număr de ordine în Registrul Comerțului J40/3850/2016, cod unic de înregistrare fiscală RO35801737.

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul WWW.PHONICO.RO implica acceptarea acestor termeni si conditii. Daca nu sunteti de acord cu acestia, va rugam sa nu folositi site-ul nostru.

 • Optional, daca va inregistrati ca utilizator al acestui site, aveti posibilitatea sa primiti mesaje electronice legate de produsele comercializate.
 • Datele furnizate de dvs catre GSM COMPANY SERV IMPEX SRL vor ramane confidentiale si vor fi folosite doar in scopul declarat.

GSM COMPANY SERV IMPEX SRL isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si in structura site-ului, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. Astfel, va rugam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

Ne rezervam dreptul sa modificam orice pret fara o instiinare in prelabil, ne rezervam dreptul de a anula o comanda daca aceasta nu s-a finalizat corespunzator si nu am primit toate datele necesare procesarii acesteia de la cumparator ori din cauza altor probleme logistice.
Ne rezervam dreptul sa refuzam comenzile care au afisate preturi eronate (sub pretul de achizitie) datorate problemelor tehnice ale platformei utilizate.

 • Continutul site-ului WWW.PHONICO.RO (texte, fotografii digitale, simboluri grafice, date tehnice, alte informatii) sunt proprietatea GSM COMPANY SERV IMPEX SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr.8/1996).
  -Folosirea fara acordul GSM COMPANY SERV IMPEX SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).

Specificatiile, pozele si pretul produsulelor, au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.

Produsele comercializate sunt produse originale (OEM) sau compatibile. Fiecare produs are in descriere specificat daca este ORIGINAL OEM sau COMPATIBIL.

 1. Expedierea si Livrarea

  Nu exista comanda minima!
  Expedierea coletelor se realizeaza prin intermediul firmei de curierat FAN Courier Express SRL
  Costul transportului transportului este suportat de catre comparator.
  Comenzile de accesorii gsm pentru telefoane mobile in valoare mai mare de 100lei vor beneficia de transport GRATUIT!
  Livrarea se face in cel mai scurt timp posibil, termenul mediu de livrare fiind de 24-48H
  Comenzile catre clientii ce NU se afla in aria curierului vor fi taxate suplimentar per km. SC GSM COMPANY SERV IMPEX SRL va instiinta cumparatorul despre un cost suplimentar estimative si abia dupa ce CUMPARATORUL isi va da acordul, comanda va fi procesata.
  Comenzile se vor expedia numai dupa ce sunt confirmate telefonic. Operatorii GSM COMPANY SERV IMPEX SRL vor realiza 2 apeluri telefonice in zile diferite, iar in cazul in care nu se poate confirma comanda, aceasta este anulata.
  Daca au trecut 2 zile lucratoare si nu ati primit coletul va rugam sa ne anuntati sau sa contactati curierul pentru solutionarea eventualelor probleme aparute.
  Ne rezervam dreptul de a refuza comenzile clientilor ce au plasat comenzi anterioare, iar acestea nu au fost ridicate.

 2. Plata

  Se poate face in sistem Ramburs la primirea coletului sau online prin plata cu cardul la finalizarea comenzii.
  Plata se face in Lei si reprezinta contravaloarea produselor comandate + plata costului de transport.

 3. Returnarea Produselor

  Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la achizitia unor produse/servicii este aplicabila doar clientilor persoane fizice.
  Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare (15 zile calendaristice) de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
  Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.
  Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. Returul produselor achizionate se face prin intermediul firmei de curierat FAN Curier.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Aceasta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.
Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (lipsa produsului din stoc, eventuale greseli de tiparire etc). In aceste cazuri SC GSM COMPANY SERV IMPEX SRL isi rezerva dreptul de a anula comanda fara a notifica cumparatorul.
Valoarea maxima a obligatiilor SC GSM COMPANY SERV IMPEX SRL fata de clientii sai, in cazul nelivrarii produselor sau a livrarii necorespunzatoare, reprezinta valoarea sumelor primite de la clienti exclusiv pentru produsele comandate.

 1. Coduri de reduceri

  Codurile de reducere furnizate de catre comerciant pot fi utilizate oricand, atata timp cat se incadreaza in termenul de valabilitate oferit pentru fiecare cod in particular. Codurile pot fi de doua tipuri:
  a) cod de reducere permanent – acesta este un cod furnizat de catre comerciant in cadrul unor campanii de fidelizare sau in cazul unor compensari agreate de catre client si comerciant;
  b) cod de reducere temporar – acesta este un cod furnizat de catre comerciant in cadrul unor campanii de merketing. In acest caz, comerciantul este obligat sa furnizeze termenul de valabilitate pentru codul de reducere emis.
  ATENTIE: Codurile de reducere NU pot fi cumulate decat in cazurile in care comerciantul specifica in mod clar acest aspect.

 2. Frauda

  Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor www.phonico.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

 3. Litigii

  Orice litigiu aparut va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata.

 4. Dispozitii finale

  GSM COMPANY SERV IMPEX SRL isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.phonico.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.
  Nu ne asumam sub nicio forma si in niciun sens raspunderea pentru continutul site-urilor care au link-uri pe site, sau care au orice alt tip de legatura (de ex. sponsori, parteneri).
  Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
  In momentul efectuarii unei comenzi on-line, clientul declara ca a luat la cunostinta si ca este de acord cu cele mentionate mai sus.