Politica de confidentialitate

1. Cine suntem

GSM COMPANY SERV IMPEX SRL este o firmă ce se ocupă cu comerțul online, cu sediul social MUNICIPIUL BUCUREŞTI, SECTOR 1, STR. BACULUI, NR.78, CAM. 4, având număr de ordine în Registrul Comerțului J40/3850/2016, cod unic de înregistrare fiscală RO35801737.

2. Date personale pe care le prelucrăm 

GSM COMPANY SERV IMPEX SRL este un operator de date cu caracter personal. Colectăm următoarele tipuri de date personale de la dvs.:

• Nume, prenume

• Email

• Telefon

• Adresă de preluare

• Adresă de facturare

• IBAN

• Bancă

• Adresă de înapoiere

• Adresă de livrare

• Pseudonim

• IMEI

• Mesaj

• ID Client

• ID Tranzacții

• Lista tranzacții

• Istoria navigării

3. De ce avem nevoie de ele 

Avem nevoie de datele dvs personale pentru următoarele prelucrări: În temeiul legal al interesului legitim al GSM COMPANY SERV IMPEX SRL de a vă răspunde mesajelor dvs din formularul de contact:

• Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru a vă putea personaliza adresarea.

• E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a vă răspunde la mesaj

• Telefon – numărul de telefon îl folosim pentru a vă răspunde mai rapid la mesaj

• Mesaj – aici puteți detalia nevoile dvs În temeiul legal al interesului legitim al GSM COMPANY SERV IMPEX SRL de a vă permite să urmăriți istoria comenzilor dumneavoastră:

• Lista tranzacții – puteți vedea aceste informații în contul dumneavoastră. În temeiul legal al executării contractului la inițiativa persoanei vizate: Crearea contului de client, achiziția și livrarea produselor:

• Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru identificarea clientului.

• E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a putea comunica.

• Telefon – numărul de telefon îl folosim atât pentru a confirmă comenzile cât și pentru serviciul de curierat

• ID Client – la crearea unui cont se creează un ID Client pentru a vă putea identifica drept client unic în baza de date.

• ID Tranzacții – fiecare comandă unică are un identificator unic.

• ID Tranzacții Card – orice achiziție cu cardul primește un identificator unic.

• Adresă de preluare – pentru a șți de unde vă preluăm telefonul

• Adresă de facturare – pentru detaliile fiscale de facturare

• IBAN – pentru a vă putea plăți, dacă vindeți telefonul

• Bancă – pentru a vă putea plăți, dacă vindeți telefonul

• Adresă de înapoiere – pentru a vă înapoia telefonul, dacă îl solicități înapoi

• Adresă de livrare – pentru a vă livra telefonul achiziționat Asistență și suport clienți:

• Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru identificarea clientului.

• E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a putea comunica.

• Telefon – numărul de telefon îl folosim pentru a putea comunica.

• ID Comandă – avem nevoie de aceste date pentru a identifica problema Cu consimțământul dumneavoastră, prelucrăm și următoarele date cu caracter personal:

Comportament online:

• Istoria navigării – partajăm aceste informații cu partenerii noștri descriși în politică de cookies pentru a vă putea livra oferte personalizate. Mai multe informații regăsiți în pagină noastră de cookie-uri.

4. Ce facem cu ele

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate în cadrul companiei GSM COMPANY SERV IMPEX SRL situată în România. Găzduirea și stocarea datelor dumneavoastră are loc în Romania pe serverele ClausWeb, ce acționează în calitate de subîmputernicit în numele GSM COMPANY SERV IMPEX SRL.

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate și de către Tunedside ce acționează în calitate de persoană împuternicită asigurând dezvoltarea interfeței site-ului gsmcompany.ro. Tunedside are acces la date personale doar în caz de incident, ei nu vor stoca pe infrastructură lor IT date cu caracter personal ale vizitatorilor și clienților GSM COMPANY SERV IMPEX SRL.

GSM COMPANY SERV IMPEX SRL nu are acces la datele dumneavoastră de card, acestea sunt prelucrate doar de către NETOPIA. Datele dumneavoastră personale ajung și la diverși curieri ce acționează în calitate de operatori de date cu caracter personal și care vă livrează produsele achiziționate, returnate sau solicitate înapoi sau la diverși parteneri contractuali ai GSM Company, de ex: parteneri către care sunt externalizate anumite servicii (ex: servicii contabile, furnizorii serviciilor de creditare pentru care ați optat etc), GSM Company asigurându-se pentru fiecare caz în parte, că aceșți parteneri respectă măsurile legale de protecție a datelor cu caracter personal la care au acces în executarea contractelor încheiate cu GSM Company.

În anumite situații GSM Company este obligat conform legii să transmită datele dvs. cu caracter personal către autorități ale Statului, în caz de fraudă sau la solicitarea expresă a acestor autorități. Datele dvs personale pentru istoria navigării sunt transmise partenerilor noștri descriși în politică de cookies. Vă rugăm consultați descrierea acestor parteneri în această pagină.

5. Cât timp păstrăm datele cu caracter personal

Datele dumneavoastră cu caracter personal din cadrul mesajelor și a chat-ului vor fi ținute timp de un an de la ultima comunicare, dacă nu deveniți clientul nostru.

Datele dumneavoastră cu caracter personal din cadrul contului vor fi ținute timp de trei ani de la ultima activitate în cont sau până când ne veți solicită ștergerea contului (din interfața contului sau prin email).

Datele cu caracter personal care sunt cuprinse în documentele financiar-contabile sau în documente care se anexează documentelor financiar-contabile, vor fi păstrate 10 ani conform dispozițiilor art. 38 din Anexă 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finanțelor Publice și nu vor fi accesate în niciun alt scop decât scopul legal pentru care sunt arhivate.

După 10 ani aceste date vor fi distruse. Datele dumneavoastră privind activitatea online vor fi ținute pe perioada de viață a cookie-urilor sau până când decideți să ștergeți cookie-urile.

6. Care sunt drepturile dvs?

Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicități să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicități restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi vă rugăm să ne contactați la service@gsmcompany.ro. Dacă doriți să înaintați o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, contactați responsabilul cu protecția datelor la următoarea adresa de e-mail service@gsmcompany.ro.

Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a rezolva problema ridicată. De asemenea puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter personal și puteți depune o plângere la ei.