Cariera

Suntem încântați să vă întâmpinăm în echipa noastră dedicată și plină de pasiune. La PHONICO, ne străduim să aducem inovație și excelență în fiecare aspect al activității noastre și suntem în căutarea unor persoane talentate și motivate care să se alăture echipei noastre.

Dacă sunteți în căutarea unei oportunități de carieră provocatoare și stimulativă, într-un mediu de lucru care promovează creativitatea, colaborarea, dezvoltarea personală și profesională, atunci ați ajuns în locul potrivit.

La PHONICO, valorizăm diversitatea și incluziunea și credem că fiecare membru al echipei noastre aduce cu sine o perspectivă unică și contribuții valoroase la succesul nostru comun.

Indiferent de domeniul în care vă doriți să vă specializați sau nivelul dvs. de experiență, suntem aici pentru a vă oferi resursele, suportul și oportunitățile necesare pentru a vă atinge obiectivele profesionale și a vă realiza potențialul.

Pentru mai multe detalii referitoare la posturile disponibile va rugam sa trimiteti un E-mail pe adresa office@phonico.ro si vom reveni cu un raspuns in cel mai scurt timp.

Alăturați-vă echipei noastre și împreună vom crea viitorul!